Un articol despre cât de greu este să cumperi cadouri bărbaților - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Un articol despre cât de greu este să cumperi cadouri bărbaților

Un articol despre cât de greu este să cumperi cadouri bărbaților

Un articol despre cât de greu este să cumperi cadouri bărbaților
  • Publicat în: 7 aprilie 2021

Bărbații...această enigmă eternă când vine vorba de cadouri. Fie că vorbim despre prieteni, frați, iubiți sau soți, tați sau bunici, să le cumperi un cadou minunaților bărbați din viața ta poate fi un task destul de dificil, dar nu imposibil. La ce trebuie să fii atent sau atentă atunci când vrei să faci un cadou cuiva drag, astfel încât să fie un cadou reușit și potrivit vei afla în continuare dacă rămâi alături de noi.


Ține cont de vârstă

Într-adevăr, vârsta nu contează, însă atunci când vorbim despre cadouri este primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere. Preferințele, hobby-urile, gusturile în general diferă în momentul în care persoana evoluează și trece într-o nouă etapă a vieții sale.

Pentru băieții adolescenți recomandăm cadouri punctuale, dedicate hobby-urilor curente pe care le au. Ascultă poveștile pe care ți le spune (chiar dacă ești obosit) și fii atent la detalii. Copiii noștri spun întotdeauna ce își doresc, unii mai subtil, iar alții mai evident.

Pentru bărbații tineri poți opta pentru o carte bună, dacă este pasionat de citit, sau niște articole sportive care să îi ajute să se mențină în formă din confortul locuinței lor.

Pentru bărbații adulți va funcționa întotdeauna o sticlă cu băutura lor preferată sau un kit prin care ei să-și poată pune în practică un hobby drag lor. Dacă însă nu au niciun hobby și nici nu au o afinitate pentru gusturile tari, poți merge la sigur cu un articol de îmbrăcăminte în stilul lor sau un obiect realizat DIY de către tine care le va rămâne pentru totdeauna.

Pentru bărbații în etate îți recomandăm să mizezi pe emoție. Cu siguranță vor fi fericiți până la lacrimi dacă le vei dărui o poză înrămată cu voi și nepoții, sau o scrisoare scrisă chiar de cei mici.


Ascultă, ascultă și...notează

Oamenii vorbesc întotdeauna despre pasiunile și plăcerile lor. Doar că uneori nu suntem atenți. Încearcă să fii prezent în momentul în care cei dragi ție vorbesc despre lucrurile care le fac plăcere și ia notițe. Notează fiecare insight pe care ți-l oferă. „Azi mi-a apărut o reclama la pictură pe numere, mi s-a părut foarte interesant cum au ieșit în final tablourile alea”. Pictură pe numere. Notat. Cumpărat. Atât de simplu.


Un cadou potrivit pentru toate vârstele

Cu toții am crescut cu jocurile de Lego. Fie că vorbim despre generația bunicilor noștri care se jucau cu bucăți de lemn pe care le așezau în diferite poziții, fie că vorbim de generația celor mici din prezent care construiesc lumi întregi de Lego, acest joc va rămâne întotdeauna de actualitate, prezent în sufletele noastre pentru o veșnicie. Așadar, un set de Lego, de la cel mai simplu (pentru copiii mici) până la cele mai complexe (pentru fanii Star Wars, spre exemplu) va fi mereu o alegere potrivită.

P.S. Dacă și tu, cel ce cauți inspirație pe blogul meu, ești fan Lego la fel ca mine, îți recomand o soluție excelentă pentru joacă, depozitare și de ce nu, show-off pentru prieteni. O găsești aici.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.