Cine este Rareș și de ce îți citesc blogul? - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Cine este Rareș și de ce îți citesc blogul?

Cine este Rareș și de ce îți citesc blogul?

Cine este Rareș și de ce îți citesc blogul?
  • Publicat în: 17 martie 2021

Să ghicesc...cauți inspirație sau un mod bun de a-ți ajuta copilul să își exprime marile lui idei. Amândoi iubiți jucăriile pentru construcții, jucatul cu mașini sau trenulețe pe șine și ți-ar plăcea câteva modalități creative prin care să poți așeza frumos toate casele, străzile, șinele de tren, construcțiile Minecraft sau diferitele obiecte din lumea Star Wars.

Probabil ai o casă mică, la fel ca 90% din populația planetei (ce-i drept, am spus numărul ăsta la „ghici”, ar putea fi chiar 99%) și vrei să profiți la maxim de spațiul pe care îl ai. Soluțiile de depozitare inteligente sunt aur pentru tine. Răscolești internetul în lung și-n lat pentru a găsi inspirația care să te ajute să îți aranjezi spațiul destul de limitat în cel mai bun și util mod.

Te doare spatele din ce în ce mai des și te-ai gândit că un birou la care să stai în picioare ar putea fi un plus pentru sănătatea ta. Dar spațiul este restrâns și ți-ar plăcea ca biroul să dispară atunci când nu muncești și să ai loc pentru depozitare.

Nu te doare spatele, dar totuși ți-ar plăcea un birou la care să stai în picioare, mai ales dacă l-ai putea folosi și ca pe un birou normal, cu scaun, doar pentru că lucrezi de acasă. Și...lucratul de acasă nu este atât de ușor precum pare. Un spațiu dedicat biroului, unde ai la îndemână tot ce ai nevoie și unde poți lucra atât de pe scaun, cât și din picioare ar putea fi un game-changer.

Îți place să meșterești și dintotdeauna ai vrut să creezi ceva magic cu propriile mâini, dar ți-a lipsit un atelier, un spațiu care să te inspire sau chiar uneltele necesare. Ce zici dacă ți-aș spune că ai putea avea un kit de mobilă care este pe jumătate gata, cealaltă jumătate așteptând să primească inputul tău?

Poate ai un hobby personal și, pentru a-l pune în practică, ai nevoie de un spațiu care să-ți ofere atât mijloacele necesare cât și inspirația de care ai nevoie, toate acestea fără a-ți fura din spațiul de acasă.

Și pentru că te ocupi deja de un hobby de-al tău, trebuie să găsești o balanță între ceea ce iubești să faci și ceea ce trebuie să faci pentru a-ți câștiga traiul. Te simți cu adevărat determinat să găsești și să inventezi moduri în care să îmbini utilul cu plăcutul, atunci când îndrăznești să muncești făcând ceea ce iubești de fapt, să îți faci un trai din hobby-ul tău.

Sau poate tocmai ai văzut o poză pe Instagram sau Facebook cu un tip care făcea snowboarding în pădure, iar apoi o altă poză cu același tip care meșterea obiecte din lemn și te-ai gândit: hmm...care-i faza?

Ai nevoie să te conectezi cu oameni ca tine, care au aceleași valori, pe care-i poți inspira și de la care să te inspiri, în alte cuvinte, oameni cu care să împărtășești experiențe.

--

Așa cum probabil ți-ai dat seama deja până acum, acesta sunt eu. Eu aș face aceste lucruri și de aceea aș ajunge pe un astfel de blog. Presupun că, dacă și tu ești ca mine, ai veni pe un blog de genul celui pe care îl citești acum.

Numele meu este Rareș și am ceva pentru tine.

Sunt inginer și, prin urmare, îmi place să inventez, să concep și să construiesc diverse lucruri, să îmi pun întrebări cu privire la paradigme vechi și să încerc lucruri noi. Pentru a-mi stimula mintea.

Iubesc să inventez și să meșteresc soluții care ajută oamenii cu problemele lor cotidiene. Pentru a avea grijă de sufletul meu.

Pentru a sumariza tot ce am spus mai sus, am creat această linie de soluții inovative și convertibile pentru joacă, studiu, muncă și hobby-uri – TRANSFORMO. Crearea lor a fost o bucurie pentru mintea mea, iar faptul că văd oamenii fericiți și că reușesc să le aduc un zâmbet pe față îmi bucură inima.

Acest site, acest blog este locul unde îți arăt munca mea, locul unde testez noi idei, unde mă adresez unor oameni noi și unde vă invit să colaborăm. În plus, este un spațiu unde împărtășim idei, inspirație, cunoștințe și creăm conexiuni umane.

Totul abia a început! Urmează-mă!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.