5 motive pentru care ai nevoie de un Transformo Original în viața ta - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

5 motive pentru care ai nevoie de un Transformo Original în viața ta

5 motive pentru care ai nevoie de un Transformo Original în viața ta

5 motive pentru care ai nevoie de un Transformo Original în viața ta
  • Publicat în: 13 august 2021

Știi momentul acela când te uiți în jur și peste tot sunt jucării? Îți spui în sinea ta „o luăm de la capăt”, le strângi, le aranjezi și privești mulțumit la curățenia pe care ai făcut-o. Pentru 5 minute. Pentru că urmează o nouă sesiune de joacă cu LEGO și micile piese care fac din sufragerie un teren minat, vor fi din nou frumos împrăștiate pe podea. Ei bine, acela este momentul în care te întrebi resemnat cum ai putea vreodată să rezolvi această situație. Aici intervine Transformo Original și astăzi îți vom dezvălui nu unul, ci 5 motive pentru care ai nevoie de el în viața ta!


#1 Un singur birou, 3 soluții

Masa Transformo Original nu este un simplu birou. Datorită convertibilității se poate transforma fie în masa de joacă preferată a copiilor, fie într-o masă de activități, teme, hobby-uri, fie într-un raft de depozitare a jucăriilor după ce joaca s-a terminat. Totul cât ai zice Transformo.


#2 Îți oferă spațiu atunci când ai nevoie

Toți avem nevoie de spațiu din când în când. Transformo Original știe asta și înțelege perfect, de aceea se transformă în etajeră atunci când ai nevoie să faci loc în cameră. Partea bună? Nici măcar nu trebuie să muți jucăriile de pe el. Se poate ridica la perete cu ușurință, cu condiția ca înălțimea jucăriilor să nu depășească 35cm.


#3 Gazda perfectă pentru toate jucăriile

Povesteam la începutul acestui articol despre ciclul neîntrerupt de ne jucăm – lăsăm jucăriile peste tot – le strângem – ne jucăm. Transformo Original va fi cel mai bun prieten al tău în ceea ce privește jucăriile împrăștiate și piesele de LEGO pierdute sub canapea. Pe tăblia sa poate găzdui până la 12 plăci de bază LEGO, ceea ce înseamnă că atât piesele cât și orice altă jucărie va avea de acum locul ei special.


#4 Loc pentru toată lumea

Cu 110cm în lungime, 56cm înălțime și 82cm adâncime, Transformo Original poate găzdui la joacă o gașcă de trei-patru copii. Pentru că știm că unde-s mai mulți, puterea & distracția cresc, ne-am asigurat că Transformo Original este destul de încăpător pentru toată lumea.


#5 Eco-friendly

Meșterită dintr-un placaj robust de mesteacăn, șlefuit fin și protejată cu un lac transparent pe bază de apă, masa Transformo Original susține mediul înconjurător și va fi alături de (minim) două generații de acum înainte. Și-n plus, arată bine și se poate potrivi în orice casă.


Dacă ești curios/curioasă ce alte surprize îți mai aduce Transformo Original descoperă-l pe el și pe cei doi frați ai lui aici.

Până data viitoare,

Spor la creat!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.