Povestea noastră - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Povestea noastră

Cine


Sunt Rares și sunt fericit să împărtășesc cu voi aventura brandului meu TRANSFORMO. Această călătorie a început acum câțiva ani când am devenit tată și, în același timp, am redevenit copil.

Format ca inginer software, am avut ocazia să lucrez pentru mari companii IT olandeze, germane, cehe și britanice timp de câteva decenii, explorând modurile în care octeții și algoritmii mi-ar aduce bucurie și împlinire în schimbul muncii mele. Îmi este la îndemână să lucrez cu sisteme, modele, algoritmi și parametri iar proiectele la care am lucrat m-au învățat să am o abordare simplă (nu simplistă), minimalistă, modulară, scalabilă, și foarte funcțională.

De ce

Devenind partenerul de joacă al copilului meu și construind cu LEGO în fiecare moment liber, ne-a transformat micul nostru apartament într-un câmp minat. Am vrut spațiu nelimitat pentru joc, explorare și exprimare a imaginației noastre, în ciuda restricțiilor fizice ale spațiului de locuit.

La urma urmei sunt inginer, îmi place să creez lucruri fizice din lemn și metal la fel de mult pe cât mi-a plăcut să scriu linii de cod. Astfel am creat prima mea soluție de îmbunătățire a jocului: LEGO City, un spațiu de joacă din lemn care poate fi parcat la perete cu toate construcțiile și jucăriile, pentru a economisi spațiu.

Ceva a lipsit întotdeauna în cariera mea de programator lucrând pentru mari corporații: să văd rezultatul final și bucuria în ochii beneficiarului. Mi-am dat seama că aș putea compensa cu soluții concepute și create de mine, incapsulând funcționalitatea, calitatea și minimalismul, valori adânc înrădăcinate în viața mea. Am apucat taurul de coarne...și am început TRANSFORMO.

Cum

Ne ambiționăm să utilizăm doar materiale adecvate și de calitate, producem local în mod sustenabil și creăm un design funcțional și de durată apreciat de întreaga familie, dar și de generațiile viitoare.

Folosim placaj de mesteacăn, un material cald, blând și cu aspect natural, având totodată și rezistența cerută de design-ul transformabil. Polițele și rafturile trebuie să fie ușor de ridicat, astfel că pentru ele am ales panourile din panel furniruit, ușor și rezistent. Produsele noastre sunt transformabile folosind mecanisme inteligente și simple, dar solide.

Credem în creativitate și de aceea oferim toate produsele și în varianta DIY, astfel încât părinții și copiii să le poată decora și personaliza în felul lor. Desigur, sunt disponibile și variante protejate cu ulei sau lac, de nuanța lemnului sau în tușe colorate.

Cu cine

Este greu să pornești într-o astfel de aventură de unul singur și este și mai greu să continui singur. La fel de dificil este să găsești ajutor de încredere atunci când ești o afacere de familie…dar nu imposibil. După căutări și încercări, noi am găsit soluția în fosta capitală a Țării Românești, un oraș frumos cu opt secole de istorie.

O echipă mică de oameni muncitori, conduși de un antreprenor tânăr, au acceptat provocarea de a prelua procesul nostru de producție în loturi mici. Echipa de producție realizează cu atenție tăierea mecanică a lemnului, finisarea manuală, șlefuirea și curățarea. Verificarea calității, aplicarea culorilor opționale, adăugarea accesoriilor și pregătirea pentru livrare sunt apoi efectuate în studioul nostru local din București.

Suntem mândri să putem spune că producția noastră este realizată în România, cu o forță de muncă locală.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.