Beneficiile unei locuințe bine organizate - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Beneficiile unei locuințe bine organizate

Beneficiile unei locuințe bine organizate

Beneficiile unei locuințe bine organizate
  • Publicat în: 24 iunie 2021

Ne-am obișnuit să adunăm în jurul nostru tot felul de lucruri pe care fie le-am primit în dar, fie le-am achiziționat impulsiv, lucruri care de-a lungul timpului se înmulțesc și ne aglomerează locuința din ce în ce mai mult. În această eră a capitalismului în care suntem momiți de tot felul de reclame, de influenceri care ne invită să cumpărăm cine-știe-ce lucruri inovatoare, puterea și voința de a spune NU devine din ce în ce mai mică.

Ce ne facem când ne dăm seama că spațiul în care trăim a devenit prea aglomerat? De ce ar trebui să începem astăzi să ne organizăm spațiul mai bine și să facem curățenia generală pe care o tot amânăm? Stay tuned ca să afli care sunt cele mai importante beneficii care vin la pachet cu o locuință bine organizată.


#1 Mai puțin stres, mai mult timp pentru tine.

Cât timp petreci pe săptămână căutând acel obiect casnic pe care pur și simplu nu mai știi unde l-ai pus? Momentul acela când pare că bluza pe care o cauți s-a evaporat nu doar că este un factor de stres, dar ne consumă timp - o resursă limitată. Dacă toate lucrurile ar avea poziția și locul lor precis, am ști întotdeauna de unde să le luăm. Simplu, nu?


#2 Un stil minimalist – mai mult spațiu pentru familie

Da. Va trebui să donezi o parte dintre lucrurile primite de la bunica. Dar vei avea mai mult spațiu de mișcare, casa ta va părea mai mare și mai aerisită și vei avea mai puține bibelouri de șters. În plus, un aranjament minimalist nu încarcă mintea și te ajută să te relaxezi cu adevărat după o zi obositoare.


#3 Dormi mai bine și mai liniștit

Chiar dacă nu realizăm de multe ori, unul dintre motivele pentru care nu reușim să ne odihnim este pentru că nu avem destul spațiu energetic pentru a ne relaxa. Deși este curat, un spațiu supra-saturat de obiecte ne va ține mintea activă în timpul somnului și astfel ne vom trezi din ce în ce mai somnoroși pe zi ce trece, fără să ne dăm seama de ce.


#4 Mai multă încredere în sine

Știi senzația aceea pe care o ai după ce ai aranjat un dulap întreg la „dungă”? Cum ar fi ca acea senzație să fie permanentă? O locuință curată și bine organizată îți va crește stima de sine și încrederea, mai ales când invitații tăi vor aprecia modul în care ai reușit să îți organizezi spațiul. Și biroul de acolo care se transformă în etajeră? WOW!


#5 Ești mai productiv

Un spațiu bine organizat te va ajuta întotdeauna să te concentrezi și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important, fără a te lăsa distras de ceea ce este în jurul tău. În aceeași notă, te ajută să fii disciplinat în viața de zi cu zi prin simplul fapt că ai reușit să îți menții un habit sănătos.

Iată aici doar câteva dintre motivele pentru care este timpul să începi chiar de azi să îți reorganizezi locuința și să renunți la lucrurile care nu mai servesc unui scop. Ce? Ah, biroul despre care vorbeam mai sus? Da, el este MAX și l-am luat de aici.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.