Am nevoie de spațiu... - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Am nevoie de spațiu...

Am nevoie de spațiu...

Am nevoie de spațiu...
  • Publicat în: 31 mai 2021

Aceste trei cuvinte au speriat numeroase suflete nevinovate și pline de anxietate. Dar, partea bună este că astăzi nu vom vorbi despre aceste cuvinte și rolul lor necruțător în lumea despărțirilor sau compatibilităților nereușite de pe Tinder. Astăzi, privim spațiul în sensul propriu al cuvântului și ne spunem oful cu privire la greutățile de care ne lovim în traiul de zi cu zi la apartament.


A avea sau a nu avea spațiul de depozitare?

Știm, știm... în zilele noastre, problematica spațiului de depozitare este cel mai mare coșmar al oricărui adult. Asta și sunatul la doctor pentru programările pe care acum ești nevoit să ți le faci singur căci na, ai o vârstă și e ciudat să-ți mai rogi părinții să sune pentru tine. Când vine vorba de spațiu, traiul la apartament este pe alocuri obositor. „Unde ar trebui să punem rafturile astea?”, „Unde punem bradul de Crăciun anul ăsta ca să nu ne împiedicăm de el zi de zi?” sau „Avem suficient spațiu acasă pentru a improviza un mic spațiu de work from home?” sunt întrebări pe care ni le adresăm des și provocări cu care putem spune că ne-am împrietenit deja. Gânditul constant la metode noi de transformare a spațiului din jur într-un mod funcțional nu e chiar hobby-ul nostru preferat și ne oferă nu de puține ori bătăi de cap.


Răspunsul la toate întrebările

Unul dintre numeroasele beneficii de care ne bucurăm în secolul XXI este accesul instant și nelimitat la internet, sursa noastră de informare și inspirație pentru un trai mai bun și modalități de organizare ingenioase a spațiului pe care îl ai la dispoziție acasă. Numeroase video-uri pe Youtube, pagini de TikTok sau bloguri de design interior conținut o sumedenie de idei gata să-ți vină în ajutor. Acolo, poți afla cum îți poți aranja eficient hainele în șifonierul mult prea mic, cum îți poți organiza bucătăria astfel încât toate ustensilele să aibă locul lor și cum să îți creezi un spațiu dedicat de work from home. Că veni vorba de work from home, haide să aruncăm o privire mai atentă la acest caz special, prezent în viețile noastre începând cu 2020.


Cum să te pregătești să lucrezi de acasă

De un an jumate, sufrageriile, bucătăriile sau dormitoarele de pe întreg globul și-au asumat rolul de birou, iar noi am realizat cât de mult ne este dor de un spațiu dedicat lucrului. Dar ce faci atunci când achiziționarea unui birou clasic îți fură spațiul și așa puțin pe care îl ai liber în apartament? Intri pe www.transformodesign.com, cauți Transformo Max și-l adaugi în coș. Aștepți maxim 10 zile, iar apoi te bucuri de multifuncționalitatea cu care acesta vine la pachet și nu uiți să o împărtășești și cu cei din jurul tău.

Transformo Max este un birou convertibil care poate fi transformat într-un standing desk în doar două secunde, ajutându-te pe tine să-ți salvezi casa de o aglomerație de obiecte, dar și să ai grijă de postura corpului tău pe parcursul unei zile de lucru. Când lucrezi, te poți bucura de un spațiu amplu, în care să te întinzi cu toată recuzita necesară în viața de birou. Când te bucuri de timpul liber, biroul poate deveni ușor o mini-bibliotecă decorată frumos și ușor de integrat în ecosistemul casei tale.

Descoperă Transformo Max aici.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.