Back2School cu Transformo Mini - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Back2School cu Transformo Mini

Back2School cu Transformo Mini

Back2School cu Transformo Mini
  • Publicat în: 9 septembrie 2021

După cum bine știi, luni e prima zi de școală, iar weekend-ul care ne bate la ușă este unul încărcat de pregătiri, cumpărături de ultim moment și emoții pentru copii, părinți și bunici. Pentru unii, e prima zi de școală, un eveniment monumental, aprig sărbătorit de întreaga familie. Pentru alții, e doar o altă primă zi de școală, iar pregătirile nu sunt altceva decât parte din rutina de an de an. Oricare e scenariul, întrebările dinaintea primei zi de școală sunt (aproape) la fel la toată lumea:

Ghiozdan? Checked.

Haine curate și călcate? Checked.

Povești interesante de peste vară de împărtășit colegilor? Checked.

Masa de activități & joacă Transformo Mini? Dacă nu-i cu checked aici, haide să-ți povestim de ce ai nevoie de ea în viața ta.


Descoperă Transformo Mini

Fă cunoștință cu Transformo Mini, sora mai mică a mesei Transformo Original. Cu o lățime de doar 85 cm, Mini încape cu brio în camera copiilor și te ajută pe tine, drag părinte, să te bucuri la maxim de spațiul pe care îl ai la dispoziție fără a aglomera inutil casa cu piese de mobilier masive. Această masă convertibilă de joacă & activități îți va deveni, în doi timpi și trei mișcări, cel mai bun prieten și va păstra jucăriile celor mici departe de picioarele tale.


Masă de joacă, birou de studiu & spațiu de depozitare

Da, ai auzit bine. Acestea sunt toate funcționalitățile posibile ale mesei Transformo Mini. Ideală pentru micii pasionați de LEGO care au nevoie de un spațiu larg pentru a-și exprima imaginația, Transformo Mini este masa de joacă perfectă pentru ora de joacă a celor mici.

În plus, cu Transformo Mini, copilul tău nu mai are nevoie de un alt birou la el în cameră. Dimensiunea îl recomandă pe Mini și drept un bun birou pentru teme și studiu, ba chiar și pentru proiectele și sesiunile de învățare în grup ale copiilor. Tot ce trebuie să faci este să depozitezi jucăriile în spațiul de depozitare special al mesei, eliberând zona și pregătind-o pentru lecțiile celor mici.

Transformo Mini este de un mare ajutor pentru familiile care trăiesc în locuințe compacte, masa ridicându-se la perete și păstrând jucăriile și creațiile la locul lor, partajând spațiul de locuit între joacă și celelalte activități cotidiene.

Ți-am stârnit curiozitatea? Descoperă produsele noastre aici și vezi care ți se potrivește.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.