6 idei de amenajare pentru biroul de acasă de care te vei îndrăgosti - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

6 idei de amenajare pentru biroul de acasă de care te vei îndrăgosti

6 idei de amenajare pentru biroul de acasă de care te vei îndrăgosti

6 idei de amenajare pentru biroul de acasă de care te vei îndrăgosti
  • Publicat în: 18 octombrie 2021

Au trecut aproape doi ani de când acasă și birou sunt aproape sinonime, iar nevoia noastră de a distinge cumva cele două funcționalități ale spațiului devine din ce în ce mai proeminentă. Adăugarea unui strop de personalitate, mult focus pe funcționalitate și alegerea unor elemente de mobilier potrivite pot schimba cu totul atmosfera de la biroul de acasă și te pot transforma pe tine într-un expert al productivității. Curios să afli cum să-ți amenajezi biroul de acasă? Să-ncepem.

#1 Alege un spațiu cu multă lumină naturală

Ține minte că lumina naturală contribuie la crearea unui spațiu propice lucrului, încărcându-te cu energia necesară zilelor pline de task-uri. Așadar, identifică locul cel mai des vizitat de lumină și oferă-ți puțin timp să reorganizezi spațiul astfel încât să te poți bucura de soare cât mai mult posibil. În plus, pentru micile momente de gândire sau pentru acelea în care pur și simplu mintea îți zboară la altceva, te vei putea delecta vizual cu priveliștea și, cine știe, vei găsi ideea câștigătoare pentru proiectul la care lucrezi.

#2 Asigură-te că ai o lampă pentru serile care te prind lucrând

Nu uita, în schimb, să investești într-o lampă care îți va veni în ajutor în serile care te prind muncind. Cel mai adesea, corpul suspendat de iluminat din camera în care lucrezi nu este adecvat pentru munca la birou. Așadar, încearcă să îți îndrepți atenția către o lampă de birou și astfel te asiguri că te vei putea bucura de lumină artificială cum se cuvine, fără a-ți obosi prea tare ochii.

#3 Nu uita să adaugi un strop de personalitate

O fotografie-două cu cei dragi, o statuetă preferată dintr-o vacanță pe care n-o să o uiți vreodată sau câteva lumânări parfumate pe care să le aprinzi din când în când vor schimba negreșit atmosfera de la biroul de acasă, te vor face să te simți confortabil și relaxat și-ți vor oferi un imbold creativ și orientat spre soluționarea provocărilor de zi cu zi.

#4 Investește într-un scaun prietenos cu postura ta

Întrucât ne petrecem o mare parte din zi în fața calculatorului, este important să investești într-un scaun prietenos cu postura, care te va ajuta să stai corect în fața ecranului. În acest fel, te asiguri că te vei despărți pentru totdeauna de durerile de spate care apar când ți-e lumea mai dragă.

#5 Investește în accesorii care te ajută să îți păstrezi biroul organizat

De la stickere, markere, dosare și până la cutii sau recipiente care te vor ajuta să pui toate lucrurile pe căprării. Un birou organizat este un birou unde te vei concetra cu mai mare ușurință și unde vei știi ce, unde, cum găsești, fără prea mare efort.

#6 Alege un birou potrivit

Fă cunoștință cu Transformo Max, o piesă de mobilier modular construită pentru ca tu să poți lucra fie de pe scaun, fie din picioare. MAX este un birou compact pentru laptop care poate fi transformat cât ai clipi într-un standing desk, fiind util pentru cei care lucrează de acasă și au nevoie de un mediu de birou complet funcțional. În plus, acest birou poate fi parcat lângă perete atunci când se termină orele de lucru și ai nevoie de spațiu pentru alte activități zilnice.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.