Work from home – între haos și o bună organizare - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Work from home – între haos și o bună organizare

Work from home – între haos și o bună organizare

Work from home – între haos și o bună organizare
  • Publicat în: 16 iulie 2021

Odată cu situația neașteptată pe care am întâmpinat-o cu toții mai mult sau mai puțin pregătiți, ne-am văzut nevoiți să ne reorganizăm locuința astfel încât să putem avea un spațiu dedicat muncii, altul decât patul, canapeaua sau fotoliul. Pentru că 90% dintre noi avem locuințe cu un spațiu destul de limitat, opțiunile de organizare a unui birou au devenit și ele, limitate. Totuși, ce ar trebui să avem în vedere atunci când ne dorim să avem un spațiu creativ, unde să ne putem concentra, dar să ne simțim și inspirați în același timp? Stay tuned căci în continuare îți vom dezvălui câteva dintre secretele noastre.


#1 Alege un birou care să se potrivească spațiului din locuința ta

Știm, ai nevoie de mult spațiu pe birou pentru laptop, monitor, cafea, dosare, pisică etc. Dar spațiul din casă nu îți permite întotdeauna să așezi un birou mare fără să ocupi prea mult loc și să diminuezi deschiderea camerei. Care este soluția noastră? Un birou convertibil. Cu ajutorul unui birou convertibil poți obține spațiul de lucru de care ai nevoie, poți lucra atât de pe scaun, cât și din picioare, iar după ce termini programul, biroul poate deveni o etajeră ce-ți va salva acel spațiu pe care cu un birou clasic l-ai fi irosit.

P.S.: Pentru că și noi ne-am confruntat cu această problemă în trecut, l-am creat pe MAX.


#2 Păstrează pe birou doar ceea ce ai cu adevărat nevoie

Pentru a evita un birou aglomerat care îți poate distrage atenția de la ceea ce ai de făcut, este esențial să păstrezi pe birou doar acele obiecte de care ai cu adevărat nevoie. Agenda, pixul, mouse-ul, tastatura și cafeaua sunt de ajuns. Chiar ai nevoie de atâtea hârtii printre care să te pierzi?


#3 Alege trei lucruri și... aruncă-le

Cu toții avem tendința să adunăm de-a lungul timpului o groază de obiecte pe care nu le folosim niciodată. Uită-te în jurul tău, câte astfel de obiecte zac pe etajere, pe masă sau în bibliotecă pe care doar le ștergi de praf și rămân în continuare acolo, neutilizate? Alege trei astfel de obiecte pe care nu le mai folosești și oferă-le o nouă viață. Donează-le sau aruncă-le și fă asta odată la ceva timp. După o perioadă în care vei face asta, vei putea observa cu ușurință cum locuința ta devine din ce în ce mai organizată, mai minimalistă și mai primitoare.


#4 Instalează etajere

Etajerele sunt una dintre cele mai optime soluții atunci când vrei să salvezi spațiu și să păstrezi aerul cool al locuinței. Instalează două-trei etajere deasupra biroului și așază pe ele obiectele care până acum te încurcau. Fie că vorbim despre accesorii de birou, dosare sau plante, acestea își pot găsi locul perfect pe etajere și nu doar că vei salva spațiu, dar vor arăta fresh și organizat.

Acestea sunt modalitățile prin care noi am reușit să ne organizăm mai bine biroul de acasă și să reușim să rămânem organizați într-o perioadă dezorganizată. Partea bună este că după ce nu va mai trebui să lucrezi de acasă, biroul MAX despre care vorbeam la punctul 1 va putea rămâne o etajeră utilă unde-ți vei putea așeza cărțile și obiectele decorative care-ți sunt atât de dragi.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.