Universuri LEGO de care sigur o să te îndrăgostești - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Universuri LEGO de care sigur o să te îndrăgostești

Universuri LEGO de care sigur o să te îndrăgostești

Universuri LEGO de care sigur o să te îndrăgostești
  • Publicat în: 27 august 2021

Universurile LEGO, o multitudine de lumi paralele gata să invite la joacă atât oamenii mari, cât și pe cei mici, nu încetează să ne uimească și să ne fascineze de fiecare dată când intrăm în raionul cu jucării. Fie că vorbim despre jucării „de copii”, sau jucării pentru adulți, lumea LEGO este potrivită pentru toată lumea, aducând momente de neprețuit în familie. De la elemente de arhitectură și artă, până la lumi întregi dedicate serialelor și filmelor noastre preferate, te invităm să descoperi alături de noi în cele ce urmează, câteva dintre universurile care pe noi ne-au dat gata. Ready, set, leggo!


#1 Să-ncepem cu treburile ”de oameni mari” – LEGO Arhitecture

Nu doar că-ți vor da de lucru pentru mult timp, dar își pot găsi cu ușurință locul în casă pe post de decorațiune. Cum ar fi să te poți lăuda prietenilor că tu însuți ai construit Casa Albă sau The Empire State Building din LEGO? Amazing. O multitudine de clădiri arhitecturale ultra-cunoscute sau mai sofisticate te așteaptă să-ți pui ambiția arhitecturală la bătaie și să construiești adevărate machete ale clădirilor reale.


#2 Pentru fanii DC

Nu-i așa că ți-ai dorit dintotdeauna să conduci un Batmobile? Ei bine, acum ai șansa să îl construiești chiar tu. Nu îl vei conduce, dar vei avea și mai multă satisfacție știind că figurina LEGO Batman va salva lumea în automobilul construit de tine. În aceiași categorie vei mai găsi și alte scene faimoase din benzile desenate DC precum urmărirea lui Joker cu mototriciclul sau invazia lui Clayface din Batcave.


#3 Încă n-ai ajuns la DisneyLand? Nicio problemă, poți aduce Disneyland-ul chiar la tine acasă

Elsa, Anna, Mulan, Jasmine, Belle, Cenușăreasa, Ariel , Aurora și celelalte prințese Disney pe care le îndrăgim atât de tare sunt pregătite să își construiască castelul la tine acasă. Pentru că au nevoie de destul loc ca să se instaleze, masa de joacă Transformo Mini poate deveni cea mai bună gazdă pentru minunatele lor castele. Mickey & Minnie le pot ține companie.


#4 Expecto patronum!

Dacă ai urmărit seria de filme Harry Potter sau ai citit seria de cărți, nu vei putea rezista Universului LEGO Harry Potter. Fie că vrei să începi cu ceva mic și construiești Diagon Alley pentru a sărbători întoarcerea la școală, fie că îți iei inima-n dinți și începi construcția impresionantului castel Hogwarts, poți fi sigur că experiența va fi una cu adevărat magică.


#5 Multiversurile Marvel

Încă ai dezbateri după ultimul film Marvel? Atunci poate ar trebui să reconstruiești câteva dintre scenele care ți-au dat bătăi de cap. Sau poate vrei să poți controla soarta universului cu ajutorul celor 6 pietre ale infinitului și tot ce-ți mai lipsește este mănușa. Universul LEGO Marvel aduce la un loc părinți și copii gata să se pună în pielea personajelor lor preferate.


#6 Pentru cei mai înfocați fani – StarWars

Printre cele mai sofisticate construcții LEGO, dar și cele mai impresionante, regăsim universul StarWars. Millenium Falcon, cu peste 7500 de piese, este probabil unul dintre cele mai detaliate modele LEGO ce va cuceri instant orice fan StarWars. În același univers mai putem regăsi și simpaticii roboți R2D2 și BB-8, dar și o mulțime de alte nave apărute în trilogia de filme.

Cu atâtea opțiuni, vei avea nevoie de mult spațiu pentru construcție, dar și pentru depozitare. Dar aici îți venim noi în ajutor cu al nostru Transformo Mini ce poate susține până la 9 plăci LEGO, iar cutiile pot fi depozitate cu ușurință în partea de jos a mesei.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.