Tot ce trebuie să știi despre Transformo Max - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Tot ce trebuie să știi despre Transformo Max

Tot ce trebuie să știi despre Transformo Max

Tot ce trebuie să știi despre Transformo Max
  • Publicat în: 30 iulie 2021

În viață, creativitatea ne scoate din orice fel de impas indiferent de vârstă. În școală, ești încurajat să îți dezvolți latura creativă prin jocuri și exerciții guvernate în principal de imaginație precum desenul, abilitățile practice, muzica sau chiar prin activități convenționale precum matematica sau limba română. Pentru că da, să obții răspunsul corect și să rezolvi problema sunt aspecte importante. La fel de importante și ca modul prin care ajungi la aceste răspunsuri și rezolvări, folosind metode creative și privind lucrurile într-un mod nou.

Mai târziu în viață, fiecare obstacol te îndeamnă să fii creativ și să cauți soluții care sunt practice și inovative. Iar cum una din provocările vieții de adult este salvatul de spațiu în casă, astăzi ne dedicăm puțin timp să vorbim despre acest subiect.

Da, știm, e dificil să găsești un loc pentru toate lucrurile tale și ale familiei într-un apartament nu foarte spațios. Dacă nu cumva faci parte din cei 0.0001% din populația lumii care au îmbrățișat un stil de viață complet minimalist, subiectul „organizarea casei” poate fi unul care îți dă adesea fiori.

În era în care învățatul, lucrul & trăitul se petrec toate sub același acoperiș, noi am venit cu o soluție practică, simpatică, menită să-ți facă viața mai ușoară: Transformo Max.

Ce este Transformo Max?

Transformo Max este un birou stand-up convertibil ideal pentru viața de apartament unde un pic de spațiu extra este vital. Max este un ajutor real pentru cei care învață sau lucrează de acasă și au nevoie de un mediu de birou complet funcțional, care poate fi parcat lângă perete atunci când se termină orele de birou sau școală și este nevoie de spațiu pentru alte activități zilnice.

Tot ce trebuie să știi despre Transformo Max:

  • este o soluție 2-în-1: birou și standing desk
  • este ideal pentru cei care învață sau lucrează de acasă
  • are grijă de postura ta, ajutându-te să alternezi statul jos cu statul în picioare pe parcursul unei zile
  • revine la perete atunci când ai nevoie de spațiu
  • are câteva rafturi discrete și simpatice, menite să-ți păstreze cărțile, manualele, agendele sau actele de care ai nevoie
  • se încadrează cu ușurință în orice stil de amenajare interioară


Transformă modul în care folosești spațiul și alege Transformo Max!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.