Cum lucrăm corect de acasă? - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Cum lucrăm corect de acasă?

Cum lucrăm corect de acasă?

Cum lucrăm corect de acasă?
  • Publicat în: 9 februarie 2022

De când cu munca de acasă, stăm în cele mai nefirești poziții, iar durerile musculare și osoase pot fi din ce în ce mai supărătoare!

Există, însă, câteva trucuri de care ne putem folosi pentru a ne asigura că menținem o poziție corectă cât timp lucrăm.

Pentru început, este bine să incluzi în programul de lucru și pauze pentru scurte exerciții fizice. Chiar dacă timpul nu îți permite să faci un antrenament în adevăratul sens al cuvântului, poți lua pauze de câte 10 minute, o dată pe oră, pentru a te întinde sau a face câteva abdomene sau flotări.

Ai putea, totodată, să poziționezi scaunul de birou de așa manieră încât genunchii să se afle la un unghi de aproximativ 90 de grade, iar monitorul la distanță de un braț. Încheieturile ar trebui să fie drepte, iar brațele la nivelul coatelor.

Dacă niciuna dintre aceste soluții nu pare a fi pe placul tău, nu îți face griji! Biroul stand-up convertibil Transformo Max a fost conceput din dorința de a îți oferi o postură corectă și odihnitoare, ideală pentru lucrul de acasă.

Această soluție 2-în-1 este ideală nu doar pentru adulți, ci și pentru cei mici, fie că studiază de acasă, fie că vor să își facă temele. Mai mult, cu Transformo Max, poți păstra la îndemână laptop-ul sau accesoriile de birou, iar sistemele multiple de siguranță împiedică accidentele.

Nu în ultimul rând, odată ce ai terminat sarcinile de lucru, poți depozita biroul la perete, având, așadar, spațiul necesar pentru a face sport în adevăratul sens al cuvântului, indiferent de dimensiunile apartamentului tău.

Dacă totuși nu reușești să ai o poziție corectă la biroul de acasă, poți încerca să compensezi – asigură-te că ai o alimentație corectă, un echilibru între viața profesională și cea personală și oameni dragi, care îți sunt alături.

Nu uita, birourile stand-up convertibile Transformo Max abia așteaptă să-și găsească un cămin!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.