Cum îi responsabilizăm pe copii? - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Cum îi responsabilizăm pe copii?

Cum îi responsabilizăm pe copii?

Cum îi responsabilizăm pe copii?
  • Publicat în: 30 mai 2022

După cum știm cu toții, nouă, oamenilor, ne place să fim liberi, să putem decide pentru noi înșine și, mai presus de atât, să simțim că suntem în control. Totuși, deși suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem sau devenim, nimeni nu se naște responsabil.

Copiii au tendința de a fi dezorganizați, a lăsa jucăriile oriunde prin casă și, de cele mai multe ori, fie sunt prea posesivi cu lucrurile lor și nu știu să le împartă, fie nu le poartă de grijă și nu înțeleg ce înseamnă să îți aparțină ceva.

Responsabilitatea și bunele obiceiuri, însă, se deprind, iar în calitate de părinți, este datoria noastră să sprijinim copiii și să îi îndrumăm pas cu pas. Evident, din greșeli învățăm, astfel că trebuie să le oferim și libertate, să trăiască pe propria piele repercusiunile alegerilor mai puțin bune.

Nu puțini sunt copiii care, din lipsă de responsabilitate sau chiar de organizare, au reușit să îți piardă jucării, piese de puzzle sau chiar setul Lego favorit , iar asta sună cel mai dureros pentru noi, familia Transformo... doar știți că suntem fani Lego! Așadar, trebuie să fim atenți ca cei mici să poarte de grijă lucrurilor lor, să știe unde le pun, dar și cum anume să le folosească.

Un real ajutor pentru responsabilizarea copiilor este Transformo Mini, masa de joacă Lego 3 în 1, o piesă de mobilă perfectă pentru Lego, dar și pentru creație!

Transformo Mini este soluția ideală pentru a da frâu liber imaginației, dar și un real ajutor pentru familiile care trăiesc în spații compacte, unde dezordinea este la ea acasă! Masa de joacă se poate ridica la perete, păstrând jucăriile și creațiile celor mici la locul lor și partajând spațiul creativ & de joacă de restul încăperilor.

Fiind ușor de utilizat, Transformo Mini este un bun început pentru a-i responsabiliza pe cei mici și a-i determina să fie ordonați, iar încetul cu încetul, suntem siguri că vor deprinde bunele obiceiuri!

Sperăm că acest articol, fie el chiar și scurt, să vă fie de folos, iar noi ne revedem în următorul articol de pe blog!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.