Ce sau cine sunt AFOLii? - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Ce sau cine sunt AFOLii?

Ce sau cine sunt AFOLii?

Ce sau cine sunt AFOLii?
  • Publicat în: 15 martie 2022

*Disclaimer: Acest articol este dedicat tuturor împătimiților Lego!

Dacă nu ai aflat, noi, cei din familia Transformo, suntem mari fani Lego și ne dorim să ducem această pasiune mai departe! Vrem să credem și că suntem mereu la curent cu noutățile în materie!

Știm că ți-am povestit deja, însă o mai spunem o dată: la baza lui Transformo se află chiar Lego! Tocmai de aceea, prin acest articol, ne propunem să aflăm ce sau cine sunt AFOLii, dar și care mai sunt tendințele în materie de Lego!

Pentru început, trebuie să definim acest concept... născocit, cum ar spune unii! AFOL înseamnă Adult Fan of Lego, a.k.a spaima copiilor, căci deseori, le cam furăm piesele sau seturile preferate!

În ultimii ani, AFOLii au prins avânt, devenind un curent în adevăratul sens al cuvântului în țările occidentale! Poți găsi afoli în toate colțurile internetului, pe YouTube, Instagram, TikTok, Facebook sau chiar pe diferite blog-uri!

Poate pare greu de crezut, dar însuși Tormod Askildsen, Head of AFOL Engagement, spune că este exclusiv meritul afolilor că adulții au devenit public țintă pentru Lego! Mai mult, i-au făcut pe cei din conducerea companiei să înțeleagă că există un public pentru care trebuie concepute noi seturi - mai complexe, și care să reprezinte fie o provocare, fie o plăcere, pentru cei care aleg să le construiască.

Ce este cu adevărat remarcabil în cazul afolilor este că, mai departe de seturile comercializate, ei pot crea ceva nou, unic, pot avea chiar în căldura casei un univers Lego, numai al lor, care nu se regăsește în niciun alt cămin!

De asemenea, AFOLii văd mai departe – știu care este adevăratul potențial al construcțiilor Lego și, poate chiar mai important, știu ce efecte pozitive pot avea asupra celor mici și a imaginației lor! Ce poate fi mai frumos decât să ai propria lume, propria țară, propriul oraș, pe care să le creezi după bunul plac?

Nu trebuie ignorat nici faptul că AFOLii pot influența comportamentul consumatorilor – nu numai că îi îndeamnă pe copiii din viețile lor să descopere universul Lego, dar reușesc să îi ademenească și pe ,,ăi mai bătrâni”, fie că este vorba despre familie, fie că este vorba despre prieteni.

Suntem tare curioși să vedem ce planuri mai au AFOLii și ce impact vor mai avea asupra industriei Lego, dar până una-alta, avem un set nou de construit, așa că ne retragem!

Sursa: https://www.brickfanatics.com/lego-exclusive-afols-taught-us-to-take-adults-seriously/

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.