Amenajarea spațiilor mici cu ajutorul Transformo - TRANSFORMO
RON
Română (RO)

Amenajarea spațiilor mici cu ajutorul Transformo

Amenajarea spațiilor mici cu ajutorul Transformo

Amenajarea spațiilor mici cu ajutorul Transformo
  • Publicat în: 11 ianuarie 2022

Pentru spațiile mici, unde trebuie să conviețuiască mama, tata și copilul sau copiii, amenajarea poate fi o adevărată provocare. Cel mai important este ca orice apartament, cât de micuț, să devină un cămin!

Există câteva reguli după care ne putem ghida pentru a optimiza spațiul, astfel încât să fie funcțional și să aibă un design unic. Dintre acestea, o deosebită importanță o au culorile pentru care optăm – cu cât sunt mai calde și mai pastelate, cu atât spațiul va părea mai mare și mai luminos.

De asemenea, un element important îl reprezintă mobilierul – pentru spațiile mai puțin ofertante, mobilierul modular sau convertibil poate fi de ajutor! Având această idee în minte, a luat naștere Transformo.

Așadar, odată ce ai ales culorile pereților, ale mobilierului și ale celorlalte detalii, te poți decide și asupra biroului Transformo potrivit nevoilor tale. Biroul stand-up convertibil Transformo Max este ideal pentru cei mari, pentru că îți oferă nu doar spațiu de lucru, ci și spațiu de depozitare! Poți opta pentru o culoare deschisă, astfel încât să fie în armonie cu restul camerei!

Pentru nevoile celor mici, masa de joacă Lego Transformo Mini este elementul ideal pentru joacă și creație. Datorită spațiului de depozitare cu care este prevăzut, odată ce artistul familiei este gata să pună deoparte operele de artă, masa poate fi ridicată la perete și utilizată drept raft de depozitare generală.

Mai mult, Transformo mini este realizat din placaj robust de mesteacăn, fin șlefuit, iar culoarea sa este una caldă, ideală pentru a crea impresia unui spațiu mai mare!

În continuare, nu uita să folosești la maximum întreg spațiul pe care îl ai la dispoziție, pentru că oricărui colț al casei îi poate fi găsită o utilitate, fie pentru depozitare, fie pentru crearea ambientului dorit!

Familia Transformo îți urează succes în transformarea casei tale într-un cămin și îți stă la dispoziție pentru detalii despre mobilierul convertibil!

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.